Verzilver je goud
info@verzilverjegoud.nl

THEMIS loopbaancoaching     

De oprichter van Themis Loopbaancoaching is Pieter Vermunt, psycholoog NIP met een brede werkervaring in de commerciële dienstverlening.
Hij is jaren als consultant werkzaam geweest op het gebied van Werving & Selectie, psychologisch onderzoek, outplacement en loopbaanbegeleiding. Door zijn fascinatie voor de drijfveren van mensen besloot hij zijn focus te richten op coaching en loopbaanbegeleiding. Zijn werkwijze is confronterend maar fair, integer en met gevoel. Pieter beschikt over een scherp analytisch vermogen, weet te relativeren en koppelt dit ook met de nodige humor terug.
Hij hoopt mensen in beweging te zetten door te motiveren en te inspireren.
Wij zijn aangesloten bij het NIP en het NOLOC.

www.themisloopbaancoaching.nl

CREATUM Partners in ontwikkeling     

CREATUM is een bureau dat advies en ondersteuning biedt aan organisaties op het terrein van organisatieontwikkeling. Wij richten ons op het verbeteren van de prestaties van organisaties door het maximaal ontplooien van het talent en compententies van medewerkers, professionals en management. We zijn experts op het gebied van veranderen, ontwikkelen en leren van en in organisaties. SCIRE (weten, kennis), OPTARE (willen) en AGERE (doen) leiden naar CREATUM (scheppen, creëren).

www.creatum-beeldwerk.nl